COLÒNIES 2022. AVATAR I LES QUATRE NACIONS

Fa cent anys enrere, les nacions dels quatre elements vivien en harmonia. Un bon dia, una facció de la nació del foc, amb l’axiliat Zuko al capdavant, va perpetrar un atac contra les altres nacions per aconseguir dominar el món i recuperar el seu honor.

Ara, les nacions s’han tornat a unir per ajudar a l’avatar a derrotar al príncep Zuko i els seus aliats de la nació del foc. Per fer-ho, ens dividirem en grups formats per les quatre nacions i viatjarem pel món en busca dels mestres de cada nació per aprendre a controlar els quatre elements, convertir-nos en avatars i poder ajudar a l’Ang a guanyar.

 

Un programa pensat per aprofitar cada instant del dia

08:30 Bon dia
09:00 Esmorzar
10:00 Activitat
11:30 Activitat
13:00 Tasques
13:30 Dinar
15:00 Hora dropa
16:00 Activitat
17:30 Berenar
18:00 Activitat
19:30 Cançoner
20:00 Tasques
20:30 Sopar
22:00 Activitat
23:30 Bona nit

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per Associació Catesplai Planenc (avís legal)

Detalls

EDATS: 

-Infants que han cursat de P3 a 4t d'ESO el curs 2021-2022.

Per al grup de petits (P3, P4 i P5) el mínim de participants per poder fer el grup és de 10. Si no es pogués fer el grup es retornarien els diners de la preinscripció.

PREINSCRIPCIONS ONLINE:

Del 2 de maig a 27 de maig.

El pagament de la preinscripció és de 50 € i s'ha de realitzar al compte corrent: ES70 2100 0782 9401 0044 1306, tot posant com a remitent el NOM I COGNOM de l'infant. Fet el pagament s'ha d'enviar el resguard de pagament al següent correu: catesplaiplanenc@gmail.com abans del 27 de maig de 2022.

Les places són limitades i es formalitzen un cop s'ha fet la inscripció per aquesta pàgina web i s'ha entregat un justificant de pagament al correu electrònic: catesplaiplanenc@gmail.com (podeu realitzar les corresponents consultes en aquest mateix correu).

L'Associació Catesplai Planenc es reserva els drets a no acceptar la inscripció d'un participant si no s'ha efectuat correctament el pagament dins del termini de la inscripció, si aquesta està fora de termini o no s'ha adjuntat tota la documentació requerida a la intranet dels pares (dades d'interès, fotocòpia carnet de vacunes, fotocòpia CatSalut i resguard de pagament).

INSCRIPCIONS

Per formalitzar la inscripció de les colònies caldrà fer el segon pagament de 225 € (colònies) o de 125 € (colònies de petits) i enviar el comprovant del pagament a: catesplaiplanenc@gmail.com

Per a les famílies que inscriguin a dos o més infants es farà un descompte de 10 € per a cadascun. 

 

L'equip de monitors i monitores

L'equip educatiu de les colònies està compost pels monitors i les monitores del Catesplai Planenc. Un conjunt de joves implicats en el nostre poble des de fa anys i molts dels quals disposen del títol de monitor/a de lleure.

Preus i disponibilitats

Inscriu els teus fills / filles en 3 clics!
  1. Marca els torns que t'interessen
  2. Indica el nombre de participants que vols inscriure
  3. Fes clic al botó Començar la inscripció
de 3 a 17 anys
Servei Preu × persona  
AVATAR I LES QUATRE NACIONS
del dissabte 30 de juliol al divendres 5 d'agost 2022
Últimes places disponibles!
COLÒNIES PETITS 2022
Infants que han cursat P3, P4 I P5. El mínim de participants per fer el grup és de 10.
175,00 €
COLÒNIES 2022
275,00 €
Vull inscriure

Localització

Localització de l'activitat
Casa de colònies de Can Vilalta al Moianès
Carrer de L'escorial,
08180 MOIÀ, MOIA

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai