Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

Com que les activitats podrien patir algun canvi d'última hora, aquest any pots fer la preinscripció sense haver d'abonar, encara, cap import. Recorda que la reserva de plaça es farà per ordre de pre-inscripció.

Casal molt dinàmic i actiu per joves i adolescents del poble amb la intenció que participin del poble de forma activa i passin un estiu diferent amb alguna activitat divertida. Com: jocs bojos i gimcanes d'embrutir-se, dinàmiques, caiac al riu i mar, escalada, paddle surf, paintball, trekking aquàtic. O festa de l'espuma, inflables humor amarillo,. Aquest casal té servei de beques i descomptes, a part es pot gaudir per setmanes de la forma totalment lliure i personalitzada en horaris i setmanes.

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE (avís legal)

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 699008522 o per e-mail a salsajove@hotmail.com

de 12 a 16 anys
Servei Preu × persona
JUNY TORN 1
del dimecres 23 al divendres 25 de juny 2021
9H A 13H
70,00 €
9H A 15H + TUPPER
75,00 €
9H A 17H + TUPPER
85,00 €
9H A 15H + CATERING
90,00 €
9H A 17H + CATERING
105,00 €

Localització

Localització de l'activitat
ASSOCIACIÓ JUVENIL SALSA JOVE
Carrer Josep Maria Prat,12-14
17079 GIRONA

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai