3a Gimcana solidària de l'estiu

Lluita contra la pobresa - Lluita contra l'avorriment - Desafia la teva creativitat!

Els infants pateixen la crisi econòmica quan els seus pares es queden sense feina, o sense casa, o quan mengen malament, quan es deteriora l'ambient familiar, quan es redueixen les inversions en educació, sanitat i serveis socials, quan no poden fer activitats extraescolars, i quan no poden anar de vacances. Els infants també tenen dret al lleure!

Sabies que cada any milers d'infants i joves deixen de participar en activitats d'estiu (colònies, campaments, casals...), perquè les seves famílies no s'ho poden permetre?

La Gimcana Solidària de l’Estiu és una competició per equips amb un doble objectiu. D’una banda, superar les proves que es proposaran mensualment i participar a la Gran Final del mes de setembre. De l’altra, aconseguir donatius per ajudar a que els infants i adolescents de famílies amb dificultats econòmiques puguin participar a les colònies d’estiu.

La Fundació Catalana de l’Esplai destinarà els donatius aconseguits pels equips a comprar material esportiu i de muntanya, imprescindible per participar a les colònies, campaments, etc. Aquest material es donarà a infants i joves de famílies amb necessitats econòmiques.

Forma el teu equip i participa en aquest gran repte solidari!*

* Inscripcions obertes

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casals d'estiu, campaments a la natura, camps de treball,... preparem activitats per a tots els gustos i butxaques!

Coneix Fundesplai